- اتوسرویس نوری عاملیت شرکت بازرگانی سورین صنعت آرتا SSA در استان ایلام
- طرح فروش ویژه دستگاه تعویض روغن ترمز SSA
- رنو مگان جدید در مدل ۲۰۱۸ وارد ایران شد
- سيستم هيدروليك اتوماتيك
- کار روغن موتور چیست؟
- سيستم انتقال قدرت اتوماتيك cvt
- روغن گیربکس اتوماتیک BG قابل استفاده در کلیه خودروهای جدید دنیابه استثناء CVT (تضمین سلامت گیربکس اتوماتیک باBG)
- با استفاده از سرویس شستشوی سیستم سوخت رسانی BG هوای پاک را به فرزندانمان هدیه کنیم
- با استفاده از سرویس های BG خودروی خود را صفر کیلومتر احساس کنید
- بیش از صدها نمایندگی مجاز مجهز به سرویس های تخصصی BG در مرکز استانها می باشد.
- با استفاده از سرویس های تخصصی BG آرامش خود را در سفر تضمین کنید.
- نمایندگی ایرتویا گلدایی (قائم شهر) مجهزترین نماینده نسبت به ارائه سرویس های BG در استان مازندران 3245007 0123
- درحال بروز رسانی سایت
دستگاه شستشوی سیستم سوخت دیزل
ساخت کشور امریکا
امکان استفاده در تمام خودرو های دیزل در ایران
موجود نیست
سوزن انژکتور دیزل چیست ؟
در سیستم های دیزلی مهمترین قسمت پمپ گازوئیل یا پمپ انژکتور را سوزن های انژکتور تشکیل می دهند در این نوع پمپ ، محفظه احتراقی قرار دارد که بوسیله سیلندرها و همین سوزن های انژکتور سوخت یا گازوئیل را تبدیل به پودر کرده و بعد از آن اشتعال صورت گرفته وموتور شروع به حرکت می کند ازاین جهت سوزن های انژکتور نقش مهمی را در سیستم های دیزلی بازی می کنند .
ویکرز پیشگام استفاده از پمپ های انژکتور در موتورهای زیردریایی بود. موتورهای ویکرز با این مدل سیستم اولین بار در سال ۱۹۱۶ در زیردریایی های کلاس G مورد استفاده قرار گرفتند.
عملکرد موتورهای دیزلی به شدت تحت تأثیر طراحی سیستم انژکتور آنها است. در حقیقت ، مهمترین پیشرفتهای به دست آمده در موتورهای دیزلی مستقیماً ناشی از طراحی برتر سیستم تزریق سوخت بود.
عملکرد سوزن های انژکتور دیزل
هنگامی که فشار تزریق به ۳۰۰۰۰ psi رسید ، که توسط سوزن های انژکتور شناسایی می شود ، سیستم پمپ گازوئیل یا انژکتور سوخت را به پودر تبدیل می کند. برای تجزیه و تحلیل دقیق تر این سیستم می توان گفت این فشار باعث باز شدن دریچه های انژکتور شده و جریان سوخت را به راه می اندازد و این جریان از محفظه احتراقی شروع می شود و سوخت از سوراخ های کوچکی عبور می کند که آن را به ذرات کوچکتر تجزیه می کند ،یا آنها را پودر می سازد . سوخت به این شکل بسیار راحت تر می سوزد. بعد از تمام شدن این فرآیند ،( نازل زمان) فشار را قطع می کند. پس از بالا آمدن فشار ، سوپاپ ها دوباره باز می شوند و سوخت بیشتری آزاد می کنند.
تفاوت سیستم سوخت رسانی دیزلی و بنزینی
در سیستم ها ی بنزینی تزریق سوخت به دو صورت اتفاق می افتد یکی از طریق تزریق مستقیم بنزین و دیگری از طریق غیرمستقیم ولی در سیستم های دیزلی فقط تزریق سوخت به صورت مستقیم صورت می گیرد به این دلیل که موتورهای دیزلی از شمع استفاده نمی کنند و بنابراین می توانند سوخت دیزل را مستقیماً در محفظه فشرده کنند تا باعث احتراق شود. هوا از قبل در محفظه احتراق وجود دارد و سوخت در فشارهای بسیار بالا نسبت به موتورهای بنزینی وارد می شود .